Зевзек заведе лама на сватбата на сестра си, облече я в костюм (ВИДЕО)

Мендъл Уайнсток още преди 5 години обещал атракцията

Новини
20:39 - 04 Март 2020
3145
Зевзек заведе лама на сватбата на сестра си, облече я в костюм (ВИДЕО)

Американски зевзек устрои невиждана изненада на венчавката на сестра си, като заведе на сватбения обяд лама, облечена във фрак, пише в. "Метро".

Още преди пет години Мендъл Уайнсток казал на сестра си, че ако тя някой ден се омъжи, той щял да й докара лама на тържеството. Но тогава Рива Айзенбърг не му обърнала внимание и си мислела, че това е поредното изхвърляне на нейния брат-зевзек.

Но когато прозвучал Менделсоновият марш в град Кливланд, щата Охайо, Мендъл наистина направил неочакван сюрприз на Рива, когато й довел на сиджимка елегантната лама във фрак и с папионка.

Приятели на зевзека пък вкарали в ресторанта надуваеми лами и ги разположили в края на банкетната маса. Рива доста резервирано приела присъствието на животното от семейство камилови. Нито се трогнала, като узнала, че името му е Шоки, допълва БТА.

Тя се притеснила, че животното ще стане главен център на внимание и ще провали най-щастливия ден в живота й. Точно така и станало. Затова Шоки набързо бил отправен във фермата си, като общувал с гостите само един час.

За да реализира шегичката си, Мендъл похарчил 450 долара при наемането на ламата.