Жан-Клод Ван Дам долетя в Украйна при любовница

Екшън звездата се озова в Киев, за да подкрепи армията, но и да се види с красивата Олена Каверина, заради която едва не се разведе

Свят
22:08 - 20 Декември 2022
9302
Жан-Клод Ван Дам долетя в Украйна при любовница

Пореден знатен гост от Холивуд посети Украйна - 62-годишният Жан-Клод Ван Дам. Позабравената екшън звезда от 90-те години беше снимана с бойци от въоръжените сили на Украйна и породи различни слухове за посещението си, пишат световните идания.

Според мълвата основната цел на актьора не е била да подкрепя украинските бойци, а за да се види с любовницата си Олена Каверина. Двамата се познават от години и явно и до сега поддържат страстна афера.

2010 г. Жан-Клод с красивата Олена

Още преди да се срещне с героя на холивудските екшън филми, Олена била обикновена жителка на украинския Кривой Рог. Но животът на момичето се промени драстично през 2009 г. след ваканция в Тайланд, където срещнала Жан-Клод Ван Дам в клуб. Твърди се, че актьорът се влюбил в ослепителната Олена от пръв поглед и започнал активно да се грижи за новата си украинска страст.

Актьорът купил няколко апартамента за украинската красавица в Киев и Кривой Рог и често идвал да я посещава. В отговор момичето останало в Европа и САЩ, както и в родината на актьора - в Белгия. Украинката летяла на бизнес полетите на холивудската звезда и дори за малко щяла да стане причина за развода му със съпругата му Гладис Португес. В крайна сметка Жан-Клод успя да спаси брака си, но според клюкарските издания поддържа връзка и с горещата украинка.