Жанета Осипова пред Lupa.bg: Винаги ще обичам Христо Сираков

Новини
18:05 - 28 Септември 2020
14172
Жанета Осипова пред Lupa.bg: Винаги ще обичам Христо Сираков

Жанета Осипова е носителка е на титлата „Мис Плеймейт 2018“ и влезе във „Фермата”, за да избяга от клишето „еротичен модел“. Блондинката е на 27 години, от село Гара Бов, но живее в София. В жилите й тече не само българска, а и руска кръв, но от малка няма връзка с баща си, защото той не се интересува от нея. Приема кариерата си на плеймейтка само като етап от живота си и смята в бъдеще да се занимава с бизнес. Продава визията си, за да изкарва прехраната си. Напусна „Фермата” след дуел срещу Дана в събота. Пред репортер на Lupa.bg Жанета проговори за шоуто, за подценяването, семейството и живота извън „Фермата”, както и за мястото на отишлия си без време бизнесмен Христо Сираков в живота й.

- Здравейте, Жанета. Как се чувствате извън „Фермата”?

- Все още ми е странно и трудно да се адаптирам в реалния свят, защото бях в една паралелна вселена. В момента ми е малко объркано и шокиращо.

- Съжалявате ли, че напуснахте?

- По принцип не съжалявам за нищо в живота си, така е трябвало да стане. Силите не ми стигнаха, за да се преборя, но разбира се, исках да остана още. Исках да победя, да се върна във „Фермата” и да покажа още от себе си.

- На дуела с Дана кое ви беше най-трудно?

- Цепенето на дърва. Наистина беше трудно, накрая се разплаках и прегърнах Иван, защото за мен беше немислимо да завърша тази битка. Не очаквах, че ще ми стигнат силите, за да се справя докрай. В крайна сметка не се отказах и я завърших. Дадох всичко от себе си. Важното е в очите на хората да съм победител, защото видяха, че се раздадох.

В името на това да спечеля и да не разочаровам приятелите си и хората, които ме подкрепяха, забравих за страховете си. Не знам откъде получих тази сила, но успях да преборя фобията и страховете си. Адреналинът и хъсът, които имах, ми помогнаха да завърша битката.

- Кой е вашият фаворит от шоуто?

- Имам няколко. Със сигурност подкрепям Калоян, той заслужава победата. Също така Данчо и Петър.

- В предаването се разсърдихте на Петър, че се е държал грубо с вас…

- Това не бе много адекватна моя реакция. Вътре си малко по-чувствителен, отколкото в реалния живот. Приех нещата по-емоционално, отколкото трябва. Петър беше един от най-близките ми хора вътре, подкрепям го.

- Смятате ли, че ви подценяваха?

- Със сигурност. По-голямата част от участниците ме подценяваха, но след битката вече не е така. Успях да покажа коя съм. Дана доста ме подцени. Дори твърдеше, че не иска да пада от плеймейтка, но плеймейтка или не, всъщност е важно какво показва човек. Вече трябва да избягаме от тези клишета и да бъдем малко по-широко скроени.

Дана победи Осипова

- Няма как да не ви попитам за Христо Сираков, който почина преди седмица…

- Христо не е човек, който мога да опиша с една дума. За хора като него не е нужно да казвам каквото и да било, защото делата му приживе говорят достатъчно за него. Няма човек, който би могъл да се доближи до него като доблест и мъдрост. Аз съм щастливка, че го познавах, че бе част от живота ми, че бе мой учител и приятел. Христо бе изключително достоен човек. Винаги ще го обичам, защото той бе един от хората, които ме научиха да не се влияя от чуждото мнение. Научи ме на много неща и винаги ще му бъда благодарна.

- Вие сте били само приятели или...?

- Категорично не сме имали връзка. Беше ми много добър приятел. Имахме специална връзка, той беше мой ментор.

Жанета и Христо бяха близки приятели


- Наистина ли носът ви е чупен цели 3 пъти от жени?

- Да, случвало се е. Имах проблеми с дишането и заради това го оперирах.

- А защо е чупен? От злоба ли?

- Най-вероятно. Женската агресия е съпроводена от злоба.

- Прибирате ли се в родното си село Гара Бов?

- Рядко, но ми е много мило като отида. Все пак съм израснала там. Аз имам много малко близки. Доста отдавана напуснах Гара Бов и съм загубила връзка с хората, но се стремя да отида във всеки удобен случай. Надявам се, че хората там не са ме забравили и ме помнят с добро.

-  Израснали сте без баща, защото ви е изоставил като малка. След като станахте известна не ви ли потърси?

- Не, нямам комуникация с баща си.

- Повечето жени, които са пораснали без баща търсят такъв в мъжа до себе си. При вас има ли го това?

- Аз съм сама от доста време. Не бих казала, че търся това в мъжа. Нямам такива травми. Всяка жена търси опора в човека до себе си, но не мога да кажа, че това ми е основна цел.

- Какъв трябва да е мъжът, за да впечатли Жанета Осипова?

- Първо да е добър човек. Да бъде честен, отговорен, грижовен, но най-вече да е добър човек. Аз се старая да се обграждам само с такива стойностни хора и не правя компромис в това отношение.