Жеков: Преди години измряха 260 000 души от коронавирус, никой нищо не каза

Аз също го изкарах тогава, едва не умрях, твърди голмайстор №1 на България

Новини
17:50 - 27 Ноември 2020
5906
Жеков: Преди години измряха 260 000 души от коронавирус, никой нищо не каза

"Изкарах коронавирус преди 3 години и половина години. Тогава прекарах двойна бронхопневмония. Преди това никога не съм настивал и не съм се разболявал през живота си", сподели любопитна история легендарният футболист и голмайстор номер 1 на България - Петър Жеков.

"Тогава им казвах, че не съм добре, те отговарят, че нищо ми няма. Върнаха ме в нас. И след 12 дни отидох и тогава вече видяха, че имам двойна бронхопневмония. Тогава умряха 260 000 човека, но никой нищо не каза", допълни той.

"В стаята ми 8 човека починаха, а бяха с по 15-20 години по-млади от мен. Обаче в болницата ме пребиха с хиляда неща, които ми направиха. Щях да умра там, но избягах и отидох в Токуда. И там една жена за пет дни ме излекува изцяло. На връщане от болницата бях като нов човек, тичах по стълбите даже", каза още легендарният голмайстор.

"Сега създават много голяма истерия. А тогава 260 000 човека починаха. Написаха го един ден и на другия го махнаха и повече никъде не се появи. Аз обаче съм навътре с компютрите, внучката ми ме е учила. И си го копирах и сложих във Фейсбука. Иначе новината изчезна. Тогава за една зима толкова хора починаха и никой нищо не каза. Има някакъв номер тук сега, но ние не знаем какъв е и само можем да предполагаме", завърши Жеков.