ЖЕЛЕЗЕН ЩУРЕЦ: Изписаха Кирил Маричков от болницата

Певецът успокоява всички, че опасност за живота му няма

Шоу
12:31 - 15 Май 2024
9052
ЖЕЛЕЗЕН ЩУРЕЦ: Изписаха Кирил Маричков от болницата

Кирил Маричков е изписан от болницата и сега се възстановява. Рок иконата изкара акъла на феновете си по празниците, след като стана ясно, че е бил приет в лечебно заведение по спешност.

„Слава Богу, всичко вече е наред. Много нещастия се случват в света, но здравето на човек е най-важно. След няколко дни престой в болницата се радвам, че най-накрая се прибирам вкъщи“, сподели роклегендата.

Той съжалява, че е притеснил близките си, но е категоричен, че вече се чувства много по-добре, и успокоява всички, че опасност за живота му няма.
Любимецът на българските рокаджии се завърна спешно от турне в САЩ поради обострена дискова херния. Поради това че дълго време е бил на крак, дископатията му се влошила и усетил силни болки.

За здравословното състояние на Кирил Маричков се разбра от Дони, който на Гергьовден съобщи на широката публика, че ветеранът прекъсва своето турне с мегагрупата „Фондацията“ отвъд океана поради инцидент, пише "Ретро".

„Още в България, преди да заминем за Америка, Кирил Маричков претърпя инцидент. Успя с цената на огромни болки да свири и пее до този момент, но сега болките станаха нетърпими и по препоръка на лекари се налага да се върне в България за лечение“, съобщи Дони в социалните мрежи.
По думите му са осигурили придружител и помощник за полетите на Маричков.

„Мислехме да прекратим турнето, но той ни помоли да продължим“, пише още в социалните мрежи Дони.