Жена изплаши пума с... Metallica (ВИДЕО)

Това се случи ненадейно на канадката Дий, която разхождала своето хъски Мърфи

Новини
11:05 - 08 Август 2019
10569
Жена изплаши пума с... Metallica (ВИДЕО)

Какво е най-лошото нещо, което би могло да ви се случи, ако в един хубав ден просто решите да разходите кучето си? Да кажем, че в топ позициите на отговорите със сигурност влиза близка среща с пума. Съвсем реална пума, при това.

Именно това се случи ненадейно на канадката Дий, която разхождаше своето хъски Мърфи в района на Дънкан, Британска Колумбия. Можете да си представите нейния ужас, когато в един момент тя забелязва, че съвсем наблизо стои пума, която е фиксирала погледа си върху нея, сякаш е следващата й плячка. За да изплаши дивото животно, Дий решава да пусне песен на Metallica, за да го подплаши.

Говорейки за случката, Дий обяснява, че в първия момент не е успяла да разбере какво точно се случва. Тя забелязва, че нещо я наблюдава в далечината. „Погледнах надясно и тя стоеше там. Отначало не успях да я видя добре, като си казах – „О, това е странен цвят. Определено не е дърво“. Скоро след това жената с ужас разбира, че това срещу нея е изключително опасен и силен хищник.

Дий се опитва да подплаши животното, но то продължава да не отлепя очи от нея. В един момент жената изважда мобилния си телефон и започва да снима. Лично ние не разбираме, как точно това би й помогнало, но ето какво е успяла да заснеме тя:

След като вижда, че пумата не се впечатлява от думите й, Дий решава да опита нещо нестандартно. Тя спира да записва с телефона си, хрумвайки й, че може да подплаши пумата с малко силна музика.

„Отворих моите iTunes и открих песента „Don’t Tread On Me“ на Metallica. Почти веднага, след като песента започна да звучи, пумата се оттегли в храстите“, споделя тя пред изданието Victoria News.

„Предполагам, че тя не е искала да изяде нещо, което да остави Metallica вкус в устата й“, добавя Дий с чувство за хумор.

Жената признава, че с радост би разказала на бандата какво се е случило. „С радост някой ден бих се свързала с Джеймс Хетфийлд, за да му кажа, че е спасил живота ми.“