Жена отслабна с 64 кг за 7 месеца

Стил
12:32 - 19 Август 2021
3430
Жена отслабна с 64 кг за 7 месеца

Британка на 45 години отслабна с 64 кг за седем месеца и сподели как го е постигнала. Сара Армстронг напълняла заради хронични болести, но и добре похапвала. Тя страда от фибромиалгия, която причинява болки по цялото тяло, от астма. Заради 143-те си килограма ходела с бастун и мислела, че не може да спортува.

В началото на пандемията си поръчала рокля по интернет и не могла да я облече. Това я накарало да се замисли. Решила да използва карантината, за да промени режима си. Започнала да яде предимно зеленчуци и плодове, да се храни само три пъти дневно, с една междинна закуска. Купила си пътечка за бягане и елиптичен тренажор, с които спортувала редовно.

Първите резултати оценила, когато се наложило да си купи нови дрехи, защото нейните й станали големи. След това започнала да си играе с внуците и да се движи без бастун. Халката й също станала голяма и си поръчала нова.

От ноември 2020 г. до май тази година Сара е отслабнала с 64 кг. С това пристъпите на астма намалели много. Примерно меню от режима на Сара Армстронг сега е - за закуска капучино, за обяд - тайландско зелено къри със спагети, снек барче следобед, вечеря от 80 гр зеленчуци с месо като пиле, риба или морски дарове.