Жена предизвика футболистите. Ще се пробвате ли? (ВИДЕО)

Симона Петкова направи това не с тоалетна хартия, а с футболна топка

Новини
17:04 - 26 Март 2020
4342
Жена предизвика футболистите. Ще се пробвате ли? (ВИДЕО)

Българската футболистка Симона Петкова отправи поредното предизвикателство в социалните мрежи. Този път не с тоалетна хартия, а с истинска футболна топка.

"Искам да видя колко добре можем да жонглираме с двата крака от седнало положение", сподели Симона в профила си във фейсбук.

В момента тя е под карантина в италианския град Римини, където живее. Българката играе за Сан Марино, който се състезава в италианското първенство.

За да не се депресират много от нашите футболисти, ще уточним, че Симона е много силен фрийстайлър и има успехи дори на международно ниво.

"Когато бях студентка, попаднах на група момчета, които правеха страхотни трикове с футболна топка. Стана ми любопитно и се позаинтересувах. След време станахме приятели и се включвах в най-различни събития. Понеже бързо успях да навляза в нещата, реших да се пусна в дълбокото. Така разбрах, че жонглирането с топка, в което се правят различни по сложност номера, се нарича фрийстал.

Понеже в България той не е популярен, а аз напреднах изключително бързо, реших да се състезавам на международно ниво. Правех клип, който не подлежи на никаква корекция. После го пращах в регламентиран сайт и там видеото се разглежда и оценява от квалифицирани съдии. Най-големият ми успех е седмо място в света", сподели Петкова.