Жена пробва да се самоубие на АМ „Тракия“ край Пловдив

На 38-годишна столичанка й "писнало от простотиите на живота"

Топ
18:00 - 03 Август 2020
2896
Жена пробва да се самоубие на АМ „Тракия“ край Пловдив

Куриозен опит за самоубийсто на магистрала „Тракия“ край Пловдив завърши със счупен крак и смачкани ламарини. Инцидентът стана днес следобед на 115-я километър на аутобана, точно до разклона за Цалапица, съобщи "Марица".

Тогава 38-годишната столичанка Весела закарала майка си в пловдивското село, след което си тръгнала афектирана. Тя заявила, че й е писнало от простотиите на живота и смята да се самоубие.

После подкарала своя джип „Тойота“ към магистралата. На пътния възел, вероятно умишлено, дамата хванала грешния ръкав и излязла в насрещното. Там две от летящите с висока скорост коли едва успели да избегнат удар с джипа на самоубийцата.

Водачът на третият автомобил обаче, също „Тойота“, нямал този късмет, защото Весела го нацелила челно с джипа си. Вбесената шофьорка така и не успяла да приключи с живота, като се отървала след инцидента само със счупен крак. В другата кола няма пострадали.

Междувременно майката на Весела позвънила на тел. 112 още след потеглянето й и подала сигнал, че щерка й е тръгнала да се трепе с колата на магистралата. Когато полицаите пристигнали на мястото, белята вече била станала.