Жена с рак умира и се връща здрава от оня свят

Клиническата смърт "маха" напълно болестта

Мистика
11:19 - 20 Ноември 2020
7209
Жена с рак умира и се връща здрава от оня свят

За невероятен и все още почти мистичен случай съобщават световните медии - жена от Хонг Конг, починала от рак, се завръща здрава от оня свят. Анита Мурджани е диагностицирана с рак, живее с него, умира от него, след това оживява и се връща здрава у дома.

Мурджани се бори с лимфом на Ходжкин в продължение на четири години. Всичко започва, когато една сутрин се събужда и не може да помръдне. Съпругът й я откарва веднага в болницата, където е диагностицирана с лимфом в 4-ти стадий. Органите й отказват и лекарите й дават не повече от 36 часа живот. Анита припада.

Но съзнанието й е наясно какво се случва около нея. Тя чува съпруга си и вижда как той разговаря с лекарите. Вижда брат си, който отчаян се качва на самолет в Индия, за да може да я види за последен път в болницата в Хонг Конг. Освен това Анита осъзнава, че разбира мислите и чувствата на лекарите и семейството си, на всички хора - не само в болницата, а и в дома й, в града и дори в други държави по света. За това казва, че съзнанието е нещо като общо пространство, в което всеки е част.

„Всъщност„ преминах“ в друго измерение. Обзе ме чувство на пълна любов. Също така почувствах изключително ясно защо имам рак, защо изобщо съм приела този живот, каква роля играят всички членове на моето семейство в живота ми, в общата схема на нещата и как животът като цяло работи. Яснотата и разбирането, които получих в това състояние, са почти неописуеми. Думите не могат да опишат преживяването. Бях на място, където осъзнах колко много още можем да променим и усъвършенстваме към добро и любов в нашия триизмерен свят".

„Разбрах какъв е дарът на живота. Бях заобиколен от любящи духовни същества, които винаги бяха около мен, дори когато не го знаех“.

Анита умира. Смъртта й е констатирана. След това оживява съвсем като в приказките. Заедно с живота в тялото й се връща и пълното здраве. Ракът напуска тялото й и тя си тръгва от болницата здрава. Лекарите не вярват и не могат да обяснят това.

„Лекарите бяха много объркани, но ми казаха, че това трябва да е бърза реакция на химиотерапията. Тъй като те самите не можеха да разберат какво се случва, ме накараха да премина тест след тест и аз преминах всичко това с чест. Издържането на всеки тест ми даде още повече възможности! Сканираха цялото ми тяло и тъй като не можеха да повярват, че не са открили нищо, накараха рентгенолога да го направи отново", разказва Анита. Във видеото тя разказва за преживяното и казва: "Когато се научите да обичате и цените себе си, можете да изпитате рая". Анита Мурджани разказва за клиничната смърт от лимфом и как това й е помогнало да разбере на какво ни учат болестите и какво наистина има значение в живота ни: