Жена се оплака от сексуален маниак в "Люлин"

Новини
17:41 - 15 Април 2023
3253
Жена се оплака от сексуален маниак в "Люлин"

Столичанка се оплака от неприятен случай, при който сексуален маниак с кола я преследвал в кв. "Люлин". Тя разказа за преживяното във фейсбук групата на квартала.

Обясни, че мъжът карал колата си и я настигнал близо до метростанция "Сливница". Подвикнал й, изглеждал между 30 и 40-годишен. Когато се обърнала, жената видяла, че той мастурбира. От разказа й става ясно, че и друга жена е срещала мъжа.

Ето и цялата публикация на жената:

"Здравейте! Имах неприятна случка и имам питане... Преди ден, прибирайки се от метростанция "Сливница", ходех пеша за една спирка до другата, за да хвана автобус 82. Вървя си по тротоара и усещам, че кола намалява и спира до мен, чувам "Извинете?"

Обърнах се и един "тип", някъде 30-40 г., ме пита знаете ли как да стигна до "Мосю Бриколаж"? Тръгвам да отговоря и да го упътя и видях как си извадил и държи онази работа с извинение... Препсувах го и рязко усилих крачката към спирката, идиотът бавно караше по мен. Успях да стигна до спирката измежду хората. Най-гадното беше, че точно тогава почти коли не минаваха и беше тъмно.

От шока дори не обърнах внимание на марка кола или номер. Единствено си спомням, че беше сива на цвят със задни затъмнени прозорци. Мина ми за части от секундата да го снимам, но си представих, че някой от колата ще изскочи или... абе, просто си казах пътник съм.

Разбрах, че моя приятелка наскоро и тя се сблъскала с този и същата кола, седейки пред блока и светвйки към нея с фенерче отново с тези (движения).

Та, въпросът ми е дали някой имал подобна случка или да го е виждал? Защото аз умрях от страх, пък не знам ако го направи на малко дете. Очевидно че обикаля квартала гледайки момичета или деца, докато се задоволява. И просто трябва да го клъцнем и него, и онова дет го развява.

Ако знаете или сте го виждали. Или пък го видите, запомнете колата и номера, няколко жалби в 9-то няма да са зле.

Колкото по-рано предотвратим перверзника, толкова по добре, за да няма следващи действия по-страшни".