Жена уби майка си и баба си и изхвърли части от телата им през прозореца

Рабия Чатаклъ нападнала родствениците си докато спели

Актуални новини
14:02 - 13 Август 2023
6403
Жена уби майка си и баба си и изхвърли части от телата им през прозореца

Рабия Чатаклъ (31) уби спящата си майка Шейда Чатаклъ (56) и баба си Медине Кючюккую (77) с нож в квартал Деврек в Зонгулдак и изхвърли труповете през прозореца, съобщи турската информионна агенция Демирорен (DHA). 

Зловещият инцидент е станал тази сутрин около 04:00 часа в къщата в град Чайдегирмени, област Деврек, окръг Зонгулдак, в Северна Турция.

Рабия Чатаклъ, за която се твърди, че има психически проблеми, нападнала с нож майка си Шейда Чатаклъ и баба си Медине Кючюккую, докато спят. 

След като намушкала майка си и баба си, Чатаклъ нарязала на парчета труповете им и ги изхвърлила през прозореца на кухнята.

Когато екипите на жандармерията пристигнали на мястото, разбили вратата на апартамента и влезли в къщата и хванали Рабия Чатаклъ с нож в ръка.

Разпръснатите части от телата на жертвите са откарани в моргата за аутопсия. Рабия Чатаклъ е задържана. 

Разбра се, че Медине Кючюккую е дошла на гости в къщата на дъщеря си преди два дни.

Роднини на семейството дойдоха сутринта в двора пред жилището на жертвите. Разстроени от трагичния инцидент, някои от тях преживяха шок след като разбраха детайлите по трагичния случай.

Екипи на жандармерията продължават огледа на района.

На двора, където са паднали счупени стъкла от прозореца, от който са хвърлени частите от тялото, се виждат кухненски принадлежности и храна.

Разследването продължава.