Жена влезе в болница след силен оргазъм под душа

Актуални новини
15:20 - 03 Юни 2024
7903
Жена влезе в болница след силен оргазъм под душа

58-годишна британка забрави седем часа от живота си след твърде силен оргазъм, пише Daily Star. Един ден 61-годишният ѝ партньор Мик Тъкър се върнал от фитнеса и я заварил под душа.

"Правихме секс. Беше кратко, дори бързо – нищо необичайно", казва мъжът. Любимата му Поли Фишър все пак е успяла да получи силен оргазъм. "Не мога да си спомня друг път да е изпитвала подобно нещо", добавя той. След горещите страсти в банята двойката седнала да пие кафе. 15 минути по-късно обаче Поли се оплакала, че се чувства странно.

По думите на Мик, тя изглеждала отнесена. После изведнъж започнал да плаче и да повтаря: "Страх ме е.".

Британецът бил сигурен, че половинката му получава инсулт и извикал линейка. Пристигналите в дома им медици обаче не открили други признаци на инсулт, освен частична загуба на паметта. Поли не си спомняла нищо. А когато Мик ѝ казвал правилните отговори, тя веднага ги забравяла. Не можела да си спомни и какво се е случило в часовете преди да правят секс.

По-късно състоянието ѝ се подобрило. Лекарите имали много различни предположения. Разбрали причината за състоянието на жената, след като Тъкър им обяснил какво са правили преди пристъпа.

Според медиците, сексът е предизвикал преходна глобална амнезия - временно увреждане на паметта, което може да възникне поради някакъв вид напрегната дейност.

Лекарите отбелязали, че това може да се случи отново, но вероятността е изключително ниска. Британката признава, че все още не си спомня седемте часа преди секса, въпреки че от тогава е минал месец. Партньорът ѝ пък споделя, че сега и двамата могат да се смеят на случилото се, но в линейката е бил ужасно уплашен.

"Сега всичко е наред. Вече не подценявам възможностите си", казва Тъкър.