Жена забременява от НЛО

Множество контакти с неидентифицирани обекти регистрирани в САЩ

Мистика
09:52 - 08 Април 2022
4599
Жена забременява от НЛО

Неидентифицирани обекти са имали сексуални контакти с хора, а една жена дори е забременяла. Това се казва в в документите на Пентагона, получени от британското издание The Sun като част от искане за достъп до информация.

Полученият от журналистите доклад е озаглавен „Аномални остри и подостри полеви ефекти върху хората и биологичните тъкани“. В него се разглеждат здравните ефекти при хора, които са имали паранормални преживявания или „нараняване на човешки наблюдатели от аномални напреднали аерокосмически системи“.

Американската изследователска агенция MUFON съставя списък, изброяващ биологичните ефекти от наблюденията на НЛО върху хората и тяхната честота. Докладът включва странни случаи като „очевидно отвличане", „неотчетена бременност", сексуални срещи, преживявания на телепатия и телепортация. Отбелязани са пет сексуални контакта между НЛО и хора.

В доклада се казва, че наблюденията на НЛО могат да оставят свидетелите наранени или страдащи от радиационни изгаряния, мозъчни проблеми и увредени нерви. Предупреждава се, че подобни съоръжения като неидентифицираните летящи обекти могат да представляват „заплаха за интересите на Съединените щати“.

Една от информациите в доклада гласи: „Установено е, че хората са получили наранявания от излагане на аномални превозни средства, особено във въздуха и в непосредствена близост“. Съобщава се, че нараняванията са свързани с електромагнитно излъчване и с „енергийни задвижващи системи". Наранявания от топлина и изгаряния от радиация, увреждане на мозъка и способността да се въздейства на нервите са изброени като възможни наранявания.

Докладът е част от над 1500 страници документи на DIA, свързани с тайната програма за НЛО на Пентагона, Разширената програма за идентификация на авиационни заплахи (AATIP). Сред тях има и друг документ, който обяснява как да се класифицира „аномално поведение“ след срещи с „призраци, йети, духове, елфи и други митични същества“.