Жена започна да ражда по време на концерт на Пинк

САЩ
15:16 - 13 Февруари 2024
1739
Жена започна да ражда по време на концерт на Пинк

Жена от Ню Йорк вече е майка на здраво момченце, след като внезапно започна да ражда на концерт на Пинк в Бостън. 

Анджела Мърсър била в 31-та седмица, когато пътува от Олбъни миналата седмица, за да види изпълнението на звездата във Фенуей Парк. Това съобщават от болницата Brigham and Women, в която тя ражда.

Жената била на пътуване, за да отпразнува рождения ден на майка си Барбара, но нещата не се случили по план. 

Малко след като пристига на мястото на концерта, Мърсър осъзнала, че получава контракции. След като се обадила на лекаря си, тя била посъветвана да отиде в болница, но не ѝ било лесно да стигне дотам. Жените се опитват да намерят превоз до Brigham and Women's, но се затрудняват заради трафика, причинен от концерта. Те избират да вървят пеша до болницата, която е на малко повече от километър и половина от Фенуей Парк.

„Тя и нейното семейство решиха, че най-бързият начин да стигнат до Brigham and Women's е да вървят пеша. Облечени в концертните си тоалети, те стигнаха до нашата болница, където Анджела по-късно роди сина си в NICU на Brigham", написаха от болницата, цитирана от People и 24 часа.

В изявление новата майка каза, че тя и съпругът ѝ Ейс са невероятно благодарни на изключителния екип в болницата.

И въпреки че семейството не успя да се наслади на концерта, те казват, че са получили най-големия подарък – здраво момченце. От болницата наричат бебето Ейсън най-новият и най-млад фен на Пинк.