Жената чудо е бременна. Батман, ти ли беше?

Гал Гадот беше заподозряна заради широката си рокля на "Златните глобуси"

Свят
12:51 - 02 Март 2021
6244
Жената чудо е бременна. Батман, ти ли беше?

Бившата "Мис Израел" Гал Гадот, добила популярност по цял свят като борещата се за справедливост Жена чудо, преди часове обяви в личния си инстаграм профил, че очаква трето дете. Баща е съпругът й Ярон Версано, с когото са женени от 2008 г., така че в случая Батман е невинен.

На снимката, която качи в социалната мрежа, актрисата се намира на спалнята на дома си, облечена с бяла сатенена нощница и без капка грим на лицето, а от двете ѝ страни стоят нейният мъж и дъщерите им Мая и Алма, поставили ръце върху съвсем леко наедрелия ѝ корем, като в същото време се усмихват към фотографския обектив.

"Започваме отново", гласи посланието към кадъра, събрал впечатляващите над 3 милиона харесвания и поздравления.

Красавицата, която навремето спечели короната на "Мис Израел", умишлено сподели радостната вест, след участието си в 78-ата церемония по връчване на престижните награди "Златен глобус", по време на която обяви един от победителите в различните категории.

Причината е, че след като се качи на сцената в къса, но разкроена снежнобяла рокля на марката "Живанши", отличаваща се с дълги обемисти ръкави от тюл, множество от потребителите на виртуалното пространство се запитаха каква е причината за решението ѝ да прикрие страхотната си фигура. Разбира се, част от тях веднага заподозряха, че широкият силует на тоалета ѝ не е случаен, като навярно с него тя се опитва да скрие факта, че отново е бременна. И се оказаха прави.