Жената на принц Хари била отвлечена с кола и завързана

Нещо за четене
13:58 - 11 Август 2020
16194
Жената на принц Хари била отвлечена с кола и завързана

Новата биографична книга за живота на принц Хари и Меган Маркъл, която разбуни духовете, излезе на пазара. Четивото включва разказ за живота на двойката като част от кралското семейство и подробности как се стигна до решението им да се откажат от титлите и задълженията си към монархията.

Хари и Меган заявиха, че нямат нищо общо с книгата „Да намериш свобода“, написана от журналистите Омид Скоби и Каролин Дюранд. Авторите не са интервюирали двойката, а около 100 приближени до тях.

Преди продажбата пред медии бяха разкрити някои подробности относно съдържанието на книгата, изпълнена с „пикантни” истории от кралския двор. В нея са включени разкази за пропастта в отношенията между Уилям и Хари, породена от отношението на по-големия брат към Меган Маркъл, както и за сериозните търкания между актрисата и съпругата на Уилям – Кейт.

Книгата официално се продава от вторник – 11 август, но британските таблоиди вече се надпреварват да разпространят новите подробности от нея. Какво ново научиха за живота на Хари и Меган:

Меган била отвлечена с кола и завързана

Меган Маркъл е била отвлечена с кола и завързана. Това било част от тренировка, която да научи бъдещата херцогиня как да действа при отвличане. Освен това актрисата е минала най-различни обучителни курсове, които да я научат как да се държи.

От Двореца забранили на Меган да носи огърлица с инициали

Два дни, след като папараци снимали Меган Маркъл, която си купувала цветя, от Двореца й се обадили, за да й дадат някои наставления. На бъдешата херцогиня е било забранено да носи огърлица с инициали „Х и М”, тъй като това щяло да предизвика вниманието на таблоидите. Това изключително много разстроило актрисата.

Служители на принц Уилям нарочно злепоставяли Хари

Принц Хари подозирал, че служителите на брат му нарочно опитвали да го злепоставят и изкарат черната овца, за да може по-големият брат да изпъкне пред обществото. Друг източник твърди, че принц Хари бил разстроен от многото негативна и лъжлива информация в медиите.

„Имаше моменти, в които той смяташе, че хората, работещи с брат му, са показали нещата така, че Уилям да изглежда по-добре, дори това да означава да очернят Хари”, разкрива източникът.

Меган изненадала Хари на първото им задгранично пътуване

Меган и Хари посетили Ботсвана през 2016 година. Двамата решили да се отдадат на къмпингуване за няколко дни. По време на почивката актрисата изненадала принца като отишла до тоалетна в гората. Тя опаковала много малко дрехи, почиствала лицето си с мокри кърпички. А принцът бил впечатлен от това „колко земна била Меган”.

Меган уволнила бавачка на Арчи заради инцидент през нощта

Меган Маркъл уволнила бавачка на Арчи, защото била безотговорна и се държала непрофесионално още на втората си вечер на работа. Първоначално двойката не искаше помощ с отглеждането на сина си. Те промениха мнението си след заминаването на майката на Меган в Америка. Семейството обаче не останало доволно от първата служителка.