Жената на Стъклето избягала преди да я сполети участта на Янек Миланов

Ексклузивно
13:38 - 30 Август 2020
35667
Жената на Стъклето избягала преди да я сполети участта на Янек Миланов

Съпругата на бившата дясна ръка на Братя Галеви - Владимир Ангелов-Стъклето е избягала с чужбина преди да я сполети участта на изчезналия преди месец Янек Миланов от Дупница. Красимира си хванала любовник, но успяла да си събере багажа и да замине за Англия. В островната държава брюнетката избягала от Стъклето и започнала работа по професията си – фризьорка, научи Lupa.bg.

Историята се разиграла преди 5 години, но е идентична с тази на Янек Миланов, който обаче не можа да се спаси от Васил Капланов – Каплата, охранител на издирваните от правосъдието местни феодали Братя Галеви.

В Дупница се говори, че отвличане и мъст, подобни на това на Янек, е било планувано и за любовника на Красимира, която бе съпруга на Владимир Ангелов-Стъклето, но жената и новият й избраник успели да избягат малко преди да ги отвлекат.

"За малко се размина тогава, но сега Янек го отнесе. Няма прошка, не знам защо тези момчета се занимават с жените на бандити, като знаят, че са отмъстителни и няма да им простят. За хора на Братя Галеви е въпрос на чест никой друг да не е с жените им, но те могат да си развяват коня", коментират в града на изчезналия Миланов. 

Припомняме, че Янек Миланов от Дупница изчезна на 31 юли вечерта след среща с Васил Капланов – Каплата, който е приятел на Владимир Ангелов-Стъклето. Предполага се, че Янек е бил убит още същата вечер след отвличането си. Това е основната версия, по която работят криминалистите, но трупа на 43-годишния мъж все още не е открит. Причината за изчезването му е интимна връзка с жената на Каплата - Петя. 

Жената на Стъклето успяла да избяга в Англия

Смята се, че Капланов е повикал Стъклето, който с друг автомобил е дошъл до място извън Дупница, където е бил ликвидиран Янек Миланов. Братът на изчезналия също е убеден, че Васил Капланов не е бил сам в нощта на изчезването на 43-годишния мъж.

Каплата