Жената на удавилия се Дмитрий Чебан благодари на всички българи

Общество
13:55 - 13 Септември 2022
1808
Жената на удавилия се Дмитрий Чебан благодари на всички българи

Надя Чебан, съпругата на Дмитрий Чебан, който се удави на плаж Смокиня преди седмица, написа благодарствено съобщение до всички българи, помогнали за откриването на тялото на съпруга й.

"Това е, за всеки един от вас! За приятелите ми които веднага почнали да организират търсенето, за непознати хора!!!!! ! За водолазите! За пилоти, кореспондентите, за клиентите ми, за всички който бил на брега, за тях който помагал ни с дронове, с лодки.. За тях който давал ми искрени съвети, идеи, за различни начини.. За тях, който бил на брега много километри пеша.. За желанието ви за помощ.. За тях, който даже пращали ми парите.. НЯМАМ ДУМИ... Който давал ми надежда и подкрепа..
Който написал даже 1 дума на мен или помагал да распространи бързо постове за да намеря начини.. Който давал различна информация.. Естественно всички служби полицаите, следователите, гранична полиция, брегова охрана, спасителни служби, 112 служби за вашата работата.. БЛАГОДАРНОСТИ за вашето личното време, средства, сили и много много друго..", написа Надя в поста си във фейсбук.

 "Най дълбоки от сърцето ми благодарности..
Отнесете тези думи, към себе си, от мен лично!", допълни тя.