Жени Калканджиева бори тероризма

През ключалката
13:36 - 12 Ноември 2019
3912
Жени Калканджиева бори тероризма

Жени Калканджиева ще се превъплъти в новата шефка на "Агенцията за борба с тероризма" Силвия Овчарова - амбициозна, некадърна провинциалистка, която се мисли за голяма работа. Това се случва в лентата "Ятаган" на Андрей Андонов. Младият режисьор Андрей Андонов преди няколко години нашумя с дебютния си филм „Никой“.

В първия трейлър на филма виждаме, че Калканджиева е суперсекси с фуражка. Но това далеч не е всичко. В хотелска стая на розова светлина Жени вече е без униформа. Права в леглото, между краката си бившата миска държи бутилка, от която се лее шампанско.

В бъдещия филм Мариан Вълев, известен и като Куката от сериала „Под прикритие“, ще влезе в образа на Рангел Костов – полицейски инспектор от "Агенцията за борба с тероризма", красавец и пияница, който става двигател на схема от лъжи и създава необичаен престъпен тандем с една от жертвите си.

Зуека пък ще е изтъкнатият разследващ журналист Свилен Иванов – всепризнат експерт по тероризма, който ненавижда некомпетентността, а Ивайло Драгиев – чаровният квартален хаймана Никсъна, който заради любов ще си докара огромни неприятности.

Инспектор Костов на Мариан Вълев е застрашен от уволнение поради липса на резултати в разследванията и в алкохолно вдъхновение ще съчини доклад, в който обявява безобидния нехранимайко Никсъна за водач на терористична клетка, като му дава оперативния псевдоним Ятаган.