Жени Калканджиева измести ген. Мутафчийски

Мемета с миската заляха социалните мрежи

Топ
13:20 - 11 Май 2020
19165
Жени Калканджиева измести ген. Мутафчийски

Жени Калканджиева измести председателя на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски от забавните шеги и мемета в социалната мрежа. В момента миската е най-актуална за бъзици из Фейсбук и Инстаграм, забеляза Lupa.bg.

След 2 месеца мемета с лика на ген. Венцислав Мутафчийски, сега на дневен ред са яйцата на миската, която призна, че замеря съседи с хранителния продукт. Домашната самоизолация отприщи способността на българите да се шегуват с шестата по хубост в света.

Припомняме, че Жени води съседски войни и решава проблемите си като хвърля яйца по колите на останалите пред блока. Това породи много шеги в мрежата, както и забавни колажи с лика на шефката на "Визаж".

Красавицата си има сериозни проблеми със съседите, а покрай това и със закона. След като приятелят й Стефан Манов - Тачо бе арестуван за побой и заплахи за убийство над комшия, тя също избухна като вулкан и вдигна блока на главата си с викове, крясъци и обиди придружени с шумно блъскане по вратите на съкооператорите си. В крайна сметка Жени Калканджиева е отведена в районното, където помъкна и своя син Жорко. По-късно бе освободена, а по случая тече разследване.

 Това са само малка част от шегите заради замерянето с яйца от Калканджиева