Жени Калканджиева: Наоми Кембъл е нагла

Новини
17:41 - 14 Юни 2022
6161
Жени Калканджиева: Наоми Кембъл е нагла

Жени Калканджиева често се забърква в скандални ситуации, но този път не е главно действащо лице, а коментатор. Шестата по красота се изказа за инцидента с Наоми Кембъл на летището в София с думите:

„Не вярвам служителите на летище София да са проявили расизъм към Наоми Кембъл“, коментира Жени Калканджиева. Тя е от малцината българи, които се познават лично в шоколадовата топманекенка и са се срещали с нея на много места по света.

"Познавам Наоми още от времето когато работих в Милано. Засичали сме се по кастинги, дефилета и дискотеки. Нейното поведение понякога е нагло. И може би точно това е подразнило служителите на летище София", споделя Жени. Модната шефка не скри, че не е очарована от маниерите на своята знаменита колежка. Тя я определя като  скандална.

„Едва ли служителите на летище София са се престарали с контрола към Наоми, повече отколкото към мен или който и да било български гражданин. Наоми е много претенциозна. Това е известно“ допълва ексмоделката.

"В България има достатъчно цветни хора, представители на какви ли не раси, които никога не са се оплакали, че служители на летище София са се държали расистки с тях“, коментира още неостаряващата красавица. За нея основна причина за обвиненията на Наоми Кембъл към летище София остава особеният й характер.

"Убедена съм, че е скандализирала с претенциите си служителите на летището“, добави Калканджиева.