Жените припадат по Александър и Мартин

Ето мъжките имена, които пораждат вихрушка от страсти у противоположния пол

Новини
22:22 - 04 Юли 2020
6510
Жените припадат по Александър и Мартин

Мистици и последователи на окултни учения отдавна смятат, че името на човек определя не само неговия характер, но и неговата съдба.

Според психолозите обаче то изиграва и важна роля в отношението на хората към нас, тъй като буди определени асоциации на подсъзнателно ниво.

Ето защо има имена, които пораждат у противоположния пол вихрушка от страсти. Така например за едни от най-сексапилни се смятат женските имена Марина, Моника, Камелия, Пламена, Памела, Тамара, Саманта.

А кои тогава са мъжките имена, които разпалват женските емоции?

Това са Димитър, Владимир, Александър, Мартин и Владислав, убедени са изследователите.

В тези имена, както и в редица други, присъстват съгласните Р, М, Д, З, които придават мъжественост на името и на неговия притежател. Само по себе си това прави мъжа, който го носи, обаятелен, неотразим и страстен. Този човек излъчва решителност, сила, авантюризъм и други лидерски качества, които карат дамите да се разтапят дори само при мисълта за него.

Да вземем за пример легендарния любовник Джакомо Казанова. Името и фамилията му съдържат доста от „мъжествените букви“. Известният италианец е пословичен с чара си и с умението си да прелъстява изкусно представителките на нежния пол. Вероятно името му е изиграло решаваща роля в любовния му живот, смятат учените.

Според тях колкото по-твърди звуци има в едно мъжко име, толкова по-успешен ще е неговият притежател сред жените.

Затова е много важно господата, които носят твърди имена, да се представят без съкращения, когато се запознават с някого, предупреждава “Марица”.

Ако мъж, който се казва Владимир, се представи само като Владо и околните започнат да го наричат така, ще се промени неговата сексуална енергия. Ето защо трябва да се избягват съкратените обръщения, съветват специалисти.