Женски особености: Световен шампион остана без медал и фланелка

Жената на Паласиос ги е продала на търг без негово знание

Новини
11:44 - 01 Март 2024
1699
Женски особености: Световен шампион остана без медал и фланелка

Халфът на Байер Леверкузен Езикел Паласиос е трябвало да изживее изключително болезнен момент, тъй като бившата му съпруга Йесика Фриас е продала на търг неговият златен медал от Световното първенство в Катар, както и фланелката му от финала, в който Аржентина победи Франция след изпълнение на дузпи.

Паласиос и Фриас имат спор по финансови въпроси заради неизплатен дълг за къщата в Тигре, където живее инфлуенсърката. Той е отказал да плати въпросната сума, за да покрие разходите за дома, където живее бившата му.

Затова Фриас е решила да си отмъсти на полузащитника, продавайки двата най-паметни предмета за Паласиос от футболната му кариера досега.

Тя е заплашила футболиста, че ще го стори, а няколко часа по-късно си пусна снимка в социалните мрежи, на която позира с купувача на златния медал на бившия ѝ.

„Искам той да подпише развода ми. Искам от него само това, което ми се полага на мен, дори не семейното имущество, което има в Германия“, заяви Йесика Фриас, която се ожени за Есекиел Паласиос през 2021 г., но се разведе с него през 2023 г., след като откри, че той ѝ изневерява.