Жертва на насилник пред Lupa.bg: Тормозът продължава и след затвора!

Ексклузивно
17:37 - 23 Юли 2020
2911
Жертва на насилник пред Lupa.bg: Тормозът продължава и след затвора!

Мъж отново преследва бившата си жена, с която вече нямат нищо общо. Дамата успяла да си издейства две ограничителни заповеди, но зарязаният мачо продължава с тормоза, научи Lupa.bg.

Мъжът е изтърпял ефективната си присъда, наложена му заради системен тормоз и издевателства над съпругата си, които са продължили 15 години.

Уви, в момента той отново е на свобода и постоянно причаква жертвата си пред входа в тъмните часове на деня в столичен квартал.

"В последните дни не пропуска възможност да снове пред входа на блока ни, а на всичкото отгоре е в нетрезво състояние и с бира в ръка. Сигурно е изял "една гора бой" в затвора, а сега комплексите го тресат още повече", коментираха пред Lupa.bg съседи на жената.

Семейството, което отдавна е разтурено, има дъщеря на 14 години, а от 13 не живеят заедно.

"Притеснявам се за момичето ми, не знам какво може да й направи. Нямам никаква защита, страх ме е! Преди да позвъня на 112, някой съсед ме е изпреварил. След като дойде патрулът, започнаха да се шегуват с него, да си разтягат локумчета, а след това с дружен смях се качиха на полицейската кола, която любезно го откарала до тях. С това ми се похвали той, пишейки ми във фейсбук", заяви пред нашата медия жертвата.

"Истината е, че те - полицаите, са млади и по-неопитни от него. Той има повече "стаж" от тях и повечето знаят, че не му работи главата. Не им се занимава. При първата ограничителна заповед бях подала три сигнала... и нищо не направиха. Вече сериозно се замислям дали да не продам апартамента и да се махна някъде другаде, това нещо не може да продължава!", категорична е изтормозената столичанка.