Жест! Неделев трогна дете от ЦСКА (СНИМКИ)

Асът на Ботев Пд подари фланелката си на едно от децата, които са от постоянно присъствие на "Армията" в инвалидни колички

Спорт
16:59 - 18 Август 2020
3871
Жест! Неделев трогна дете от ЦСКА (СНИМКИ)

Тодор Неделев показа, че клубните пристрастия нямат цвят, особено когато става дума за деца. Националът направи жест, който трогна монзина след загубата на Ботев Пд от ЦСКА с 1:2 в София в неделя.

Неделев подари своята фланелка на едно от децата, които са постоянно присъствие на стадиона и гледат всеки домакински мач на червените, но разположени в инвалидна количка.

"Да дариш усмивка и момент на щастие на човек с увреждания е несъизмерим жест, който се помни вечно! Благодаря сърдечно на Тошко Неделев, че зарадва Теди!", написа във фейсбук майката на момиченцето - Малина Урукова.

"За човечността цветовете са без значение. Малко са футболистите в България, които ще направят такъв жест", коментираха приятели на Малина.

"Може и да го псуваме на терена, тъй като сме съперници, но е важно да сме хора и извън него. Може би негативните настроения към Неделев са заради факта, че не пожела да премине в ЦСКА, а да остане в Ботев, но такова е било решението му. Въпреки всичко - респект!", написа друг.