Жесток хейт за Драго Симеонов за изцепка в "Стани богат"

Водещият профука 5000 лева на въпрос, без да знае отговора

Шоу
12:22 - 04 Юли 2023
7009
Жесток хейт за Драго Симеонов за изцепка в "Стани богат"

Водещият от "Дарик радио" Драго Симеонов, който е лице и на много тв проекти, обра много критики след участието си в благотворителния сезон на шоуто "Стани богат", излъчвано по bTV.

Дребният журналист бе в компанията на Доротея Табакова, преподавател по старогръцки език и литература в СУ. Каузата, за която бяха предназначени спечелените от тях средства, са в помощ на хората в пустеещи български села. Двамата спечелиха 10 000 лева, но се оказа, че нямат никаква представа за отговора на въпроса за 20 000 лв.

Вместо да спрат участието си, те решиха да рискуват и да налучкат отговора. Опитът им се оказа неуспешен, заради което и изгубиха 5 от 10-те си хиляди. Именно това вбеси много зрители, според които водещият с твърде лека ръка е позволил половината сума, предназначена за благотворителност, да бъде изгубена.

Много хейт предизвика и Доротея Табакова, която не даде почти никаква възможност за изява на партньора си в студиото. "Хазартът измести каузата", недоволстват зрители в мрежата.

Критики отнесе и журналистът Георги Милков, който влезе в ролята на тв водещ в този епизод. Според мнозина той не само, че не се е справил, но и на моменти е водел твърде сухо, скучно и неатрактивно.