Жесток скандал между Азис и Фънки разтресе "Капките"

Нещо за четене
09:30 - 30 Март 2021
11359
Жесток скандал между Азис и Фънки разтресе "Капките"

Жесток скандал се разрази в снощния епизод на „Като две капки вода“. Азис се опълчи на журиращият музикант Димитър Ковачев-Фънки. Рафи трябваше да влезе в образа на костинбродския славей и да запее хита му „Сен Тропе“. По време на изпълнението Фънки се оттегли демонстративно, като обясни, че отива за вода, за да не каже нещо лошо.

Той изгледа коментарите на Хилда Казасян и Вергов от дъното на залата и когато чу възторзите им от изпълнението на Рафи, попита: "Вие глухи ли сте, не виждате ли".

Рафи влезе в образа на Азис

След като 8-те артисти завършиха представянето си, Азис се изправи и обясни, че иска да каже нещо сериозно. Тогава именно показа колко обиден се е почувствал от отношението на Фънки.

"Да излезеш демонстративно от шоуто, сякаш се гнусиш от моя образ, който направи Рафи, беше расистко поведение - с тези думи Азис се обърна към Фънки в края на предаването за имитации "Като две капки вода" по Нова телевизия.

Фънки избяга

Ромският певец е категоричен, че това е недопустимо на фона на труда, който Рафи е вложил по време на изграждане на образа.

"Скъпи Васко, интелектуалният багаж, който нося, ми пречи да бъда простак. Второ, излязох, за да не кажа какво мисля за това нещо, което чух и видях. Все пак аз съм образован музикант", отвърна Фънки.

В крайна сметка той даде достатъчно висока оценка - 9, на Рафи, като обясни, че образът на Азис е доста труден за наподобяване.