Жестоко! Пребиха бившия мъж на Мими Иванова

Нещо за четене
14:50 - 15 Септември 2021
11474
Жестоко! Пребиха бившия мъж на Мими Иванова

Бившият мъж на поп звездата Мими Иванова е станал жертва на жесток побой. В полските медии гърми за ужаса, полетял Юрек Рибински, известен като баскитариста на соцгрупата „Но То Цо“.

76-годишният музикат едва не издъхнал след зверски побой в къщата му преди време.

„Върнах се у дома след концерт в Силезия. Чух бръмчащ шум в хола, погледнах там и понесох юмрук в лицето. Паднах... Двама главорези в ботуши започнаха да ме ритат в главата. Заплашиха, че ще ме убият, ако не им кажа къде държа парите си“, споделя бившият мъж на Мими в интервю.

Настоящата му съпруга го намерила на пода пребит почти до смърт, в безсъзнание и проснат в локва кръв. Тя била в спалнята, докато бруталните крадци измъчвали Юрек.

Въпреки шока жената на музиканта успяла да повика бързо линейка и полиция, но бандитите избягали с плячката – портфейла на Рибински, бижутата на съпругата му и лаптопа. В резултат на побоя бившият любим на Мими Иванова загубва зрението на едното си око. Лекарите едва успяват да го спасят, защото имал жестоки наранявания по главата. От тях се възстановявал с месеци.

Не получил възмездие за бруталния побой, защото, макар и арестувани, биячите му били пуснати на свобода срещу 5 хиляди злоти гаранция.

„Не се отказвам. Ръцете и слухът ми са функционални. Казах си, че заради бандити няма да се откажа от музиката. Това е целият ми живот“, признава Юрек пред полски сайт.

Любопитна подробност е, че неговият брат пък е имал връзка с друга българска естрадна звезда. С Нели Рангелова преживели забранена авантюра по време на турне в Куба, където той ѝ взел акъла. „Затова обичам да се шегувам, че с Мими Иванова сме малко баджаначки“, смее се Рангелова.