Жив динозавър се разхожда в Тбилиси

Подобно животно има на Земята преди 70 млн. години

Мистика
18:02 - 06 Февруари 2020
7054
Жив динозавър се разхожда в Тбилиси

От известно време невероятно видео се разпространява в световната мрежа. То идва от камера за наблюдение на едно от предприятията в грузинската столица Тбилиси.

Мистериозните снимки, направени през нощта, показват странно същество, което изглежда като велоцираптор – хищен динозавър, живял на Земята преди 70 милиона години. Размахвайки опашката си, голямо същество се приближава до товарен микробус, оглежда се, след което изчезва от зрителното поле на обектива.

Съобщава се, че авторите на интригуващата находка били охранителите на предприятието, които забелязали неканения гост на монитора на системата за сигурност. Много потребители са убедени, че не може да има съмнение - на записа се вижда велоцираптор. Въпреки това, много коментатори с основание отказват да повярват, че това е истински динозавър. Най-много са предположенията, че става въпрос за редактиране на видео, за човек в костюм на динозавър или дори за механичен модел на динозавър в пълен размер - нещо като роботите, използвани от Стивън Спилбърг за снимане на „Джурасик”.

Има и хора, които вярват, че динозавърът е напълно истински и че е попаднал в пространствено-времевия континуум на Вселената, който чисот и просто го е „докарал” от времето преди 70 милиона години.