Живият "мъртвец" от Сливен мърдал очите си

Погребалните агенти спасили дядо Руси

Топ
08:12 - 15 Октомври 2020
4096
Живият "мъртвец" от Сливен мърдал очите си

Нови разкрития за мъжа, обявен за мъртъв, който се оказа жив в моргата на сливенската болница вчера - той е помръднал очите си, което било видяно от агентите на траурната агенция и ги накарало да го проверят дали все пак наистина е покойник. 

Мъжът наистина е намерен в безжизнено състояние. Екипи на Спешна помощ установяват смъртта на 72-годишния Руси. „Понякога наистина трудно се установява смъртта. Има пациенти, които по различни причини могат да забавят много дишането - почти да не се чува сърдечна дейност, но не мога да кажа за конкретния случай какво се е случило”, твърди директорът на МБАЛ Сливен д-р Петров.

От траурната агенция разказват, че близките на Руси са дошли с издаден смъртен акт и молят до адреса да бъде изпратен екип, който да вземе покойника. „Преди той да се постави в специална камера, колегите виждат, че нещо не е наред. Той мърда ръката и очите си. Колегите намират пулс и установяват, че човекът има жизнени функции”, разказват шокиращата история от погребалната фирма.