Животът и кариерата на Кърсти Али в снимки - от "Бар "Наздраве" до "Виж кой говори"

Бившата любовница на Джон Траволта скъса с него, но не и със сциентологията

През ключалката
15:36 - 06 Декември 2022
10021
Животът и кариерата на Кърсти Али в снимки - от "Бар "Наздраве" до "Виж кой говори"

След кратка битка с рак на яйчниците тази нощ си отиде холивудската звезда Кърсти Али. Ще я запомним колкото с ключовите роли в "Бар "Наздраве" и "Виж кой говори", толкова и с налудничавата й отдаденост към сциентоложката църква. И, разбира се, с безкрайната битка с наднорменото тегло.

С Джон Траволта участват заедно в култовата комедия "Виж кой говори" и отношенията им се пренасят в живота. Кърсти признава, че е била готова да зареже съпруга и двете си деца, за да избяга със синеоката звезда, но в крайна сметка разумът надделява.

Въпреки недовършения романс, двамата с Траволта остават близки приятели до самия край. Тук похапват заедно през 2004-а година - по средата на борбата на Кърсти с напълняването. Близалката в ръката й е без захар.

През 1997 г. Али участва в популярния и у нас сериал за модната индустрия "Фантазиите на Вероника", излъчван по Нова ТВ.

Млада, красива и носителка на "Еми" - септември 1994 г.

Със Сам, Карла, Уди и останалите посетители и персонал на бар "Наздраве" от едноименния сериал в далечната 1986 г.

В началото на новия век актрисата е ежедневна дъвка на таблоидите, след като теглото й надхвърля 130 кг.

Кърсти успява да свали 60 кг от снагата си и през 2006 г. е на корицата на "Хоум Джърнал", където разказва за битката си със сланините.