Жора Депардийо го закъса, чакат го десетки дела

74-годишният дебелак е разследван за серия от изнасилвания

Шоу
13:52 - 26 Април 2023
2846
Жора Депардийо го закъса, чакат го десетки дела

Шарлот Арну, младата актриса, която подаде жалба срещу Жерар Депардийо за две изнасилвания през 2018 г., каза пред списание"Ел", че се надява и други да направят като нея, след като на 11 април в новинарския сайт Педиапар бяха публикувани показанията на тринадесет жени, съобщи АФП.

"Сред тези, които говориха пред Медиапар, има такива, за които давността не е изтекла. Надявам се, че някои от тях ще бъдат готови да подадат жалба", казва 27-годишната Шарлот Арну, която за първи път говори пред пресата.

"Сега са известни тринадесет свидетелски показания, но според мен това е много по-малко от действителното. Журналистката от Медиапар казва, че след разследването е продължила да получава съобщения", добавя актрисата. 

Срещу Жерар Депардийо е повдигнато обвинение на 16 декември 2020 г. за "изнасилване" и "сексуално нападение" след оплакването на Шарлот Арну, която в края на август 2018 г. е съобщила за  две изнасилвания в парижкия дом на звездата. През 2020 г. тя постигна възобновяване на разследването, което бе прекратено през юни 2019 г.  Апелативният съд е потвърдил обвинителния акт през март 2022 г.

"Почувствах голямо облекчение, когато показанията бяха публикувани в Медиапар", каза Шарлот Арну. "Официално вече не съм сама! Тъжно е да се стигне дотам, но това също така придава тежест на моята история и на моя случай", казва тя.
    
Арну разкри самоличността си през декември 2021 г. в туитър, като написа, че не може да се възстанови психически от травмата.

Актьорът, който е на 74 години, отрича категорично обвиненията.