Жоро Тошев призна: Да, много исках Натали Трифонова в „Преди обед“!

Продуцентът искал синоптичката за водеща, от Би Ти Ви я спънали в последния момент

Нещо за четене
13:25 - 12 Септември 2024
1823
Жоро Тошев призна: Да, много исках Натали Трифонова в „Преди обед“!

Натали Трифонова е била първият избор за наследница на напусналата водеща на „Преди обед” Деси Стоянова, научи „Уикенд”. Креативният продуцент на шоуто Георги Тошев призна миналия понеделник, че отдавна иска да работи с танцуващата синоптичка. Плановете му обаче са били осуетени от шефовете в Би Ти Ви. Те имали други планове за блондинката.

Повече от месец след като „Уикенд” съобщи, че името на Натали Трифонова е било обсъждано при избора на нова водеща на „Преди обед”, продуцентът Георги Тошев публично потвърди тази информация. Той и чаровната синоптичка бяха първите, които миналия понеделник седнаха срещу водещия на „Тази сутрин” Златимир Йочев в новото студио на предаването. Това стана 3 часа преди да бъдат официално обявени имената на трите нови лица в „Преди обед” – Зейнеб Маджурова, Франциска Йорданова и Оля Малинова. Йочев представи Тошев и Натали, уточнявайки, че продуцентът може да разкрие тайни от кухнята на предаването си, защото то също стартира с нов сезон. „Коя е новата водеща? Добро утро! Натали Трифонова! Всички да се успокоят!”, отговори Тошев.

Тази шега беше повторена няколко пъти, преди продуцентът да уточни, че в нея има огромна доза истина. Той действително е смятал да вземе Натали, но ръководството на телевизията е спънало тези планове. „Новата водеща е до мен, но не ми я дадоха в последния момент! Отново! Истината е, че няколко пъти... екипът от години иска да работи с Натали. Но телевизията има много по-големи планове, отколкото са моите”, каза Тошев. Думите му за въпросните „големи планове” очевидно бяха заредени със сарказъм, тъй като синоптичката през новия тв сезон продължава да се занимава с това, което прави от години – да води прогнозата за времето и предаването „Култ”. Другото й шоу – „Геймър”, което течеше по Би Ти Ви Екшън, вече не се излъчва. При нея на практика е стопирано професионалното израстване, което би могло да й предложи предаване като „Преди обед”.

Дългокраката блондинка има потенциал за нещо много по-голямо от това, което прави в момента. Тя го доказа, когато миналата пролет участва в шоуто „Денсинг Старс”. Със своята упоритост и с труда, който положи на дансинга, тя впечатли зрителите и успя да стигне до финала, благодарение на техните гласове. Жоро Тошев обясни, че държи на Натали не само заради хубавото й лице и дългите крака, а и защото тя притежава рядкото качество да поддържа интереса на публиката в продължение на години. Явно обаче в телевизията в последния момент са преценили, че им е по-ценна, докато се разхожда пред картата на България и съобщава какво ще е времето, отколкото би могла да е в „Преди обед”. Затова се е наложило да се търсят алтернативни решения за наследници на напусналата звезда Деси Стоянова.