Жрица на любовта отнесе глоба от 500 лева

Само за няколко месеца проститутката получила 4 предупредителни протоколи да не предлага секс срещу пари на пътя Варна-Бургас

Актуални новини
08:35 - 14 Февруари 2020
2452
Жрица на любовта отнесе глоба от 500 лева

500 лева глоба наложи Районен съд - Варна на 42-годишна жена за получаване на нетрудови доходи чрез проституция, съобщиха от пресцентъра на Районен съд – Варна.

Деянието е осъществявано неколкократно от 11 април до 5 ноември миналата година. През този период неведнъж подсъдимата е била засичана да предлага сексуални услуги на клиенти в района на стария път Варна - Бургас.

От справка в НАП се установява, че през това време за подсъдимата липсват данни за подавани заявления относно сключени трудови договори, за самоосигуряване или за заплащане на здравни осигуровки. Тя не се е занимавала с общественополезен труд, като същевременно чрез проституция си набавяла нетрудови доходи по непозволен и неморален начин.

Само през посочения период органите на полицията са връчили на подсъдимата общо 4 предупредителни протоколи да не извършва подобна дейност. При последния случай от 5 ноември 2019 год., подсъдимата била хваната да предлага сексуална услуга на клиент в спрян автомобил край гората в местност „Кантара“. 42-годишната жена е осъждана, отново за подобни деяния.

Наказанието „глоба“ бе наложено от съда по силата на постигнато в съдебна зала споразумение. Съдебният акт е окончателен.