Журналист в расо: Covid-19 е работа на Сатаната

Новини
15:12 - 16 Ноември 2020
3084
Журналист в расо: Covid-19 е работа на Сатаната

„Пандемията с коронавируса е резултат от престъпен комплот на световния елит с цел до края на 2021 година светът да бъда завладян напълно от него с помощта на Сатаната!“ Думите са на директора на изключително популярното в Италия католическо „Радио Мария“ отец Ливио Фандзага, който ги изрече в ефир в редовния си неделен коментар – проповед, предаде в. „Политика”.

Макар официално зад радиостанцията да не стои Ватикана, за обикновените вярващи тя е истинският глас на папската държавица и на нейния пръв ръководител. Интересното е, че за това радио с името на Божията Майка няма прегради, работи с мощни предаватели и може да бъде слушано добре и в най-затънтеното кътче на Апенините. За разлика от официалната радиостанция на Светия престол, която не сама че не се радва на особена популярност, но мнозина католици в Италия дори не знаят за нейното съществуване.

Отец Фандзага подчертава още в коментара си, че „Ковид-19“ е „санитарен, медиен и кибернетичен световен държавен преврат, който трябва да разруши света на Господ Бог.“

„Това е проект, който цели да пречупи човечеството, да го постави на колене, да установи здравна и кибернетична диктатура, поставяйки основите на нов свят, чиито творец не е Създателят, като в преследването на тази цел бъдат премахнати всички онези, които не казват „Да!“ на гибелната инициатива.“ – изтъква журналистът в расо.

А този елит, икономически, финансов, санитарен и масонски, според отец Фандзага желаел да построи нов свят без Господ Бог, свят на Сатаната, в който всички хора щели да бъдат превърнати в зомбита. „В религиозен план вече беше казано, че пандемията не ни е изпратена от Бог, но от човешка гледна точка никой не се задълбочи в търсене на това от къде тръгва, от къде идва тя?“ - продължава отец Фандзага.

„Аз самият винаги съм твърдял, че всъщност Китай е направил опит с техно – биологическо оръжие, което е забранено, но Китай не е подписал Женевската конвенция!“ – посочва шефът на „Радио Мария“, намеквайки така, че Пекин е бил използван от „световния елит“, превръщайки се обаче в основна брънка на виждания от него „комплот“.

Любопитен е финалът на коментара-проповед, в който отец Фандзага обявява, че изборът на Джо Биден за президент на САЩ бил „черешката върху торатата“ на „разкрития“ от него „световен заговор“.