Журналистка избухна: Славчо, клето изчадие, предаде народа си

Ирина Асиова – Диамант нападна Дългия, че е част от подземията на прехода

Общество
15:00 - 07 Януари 2023
16034
Журналистка избухна: Славчо, клето изчадие, предаде народа си

Журналистът Ирина Асиова – Диамант нападна Слави Трифонов покрай последната му изцепка с чалга простотията за Лена Бориславова, видя Lupa.bg. Ирина, която дълги години работи като светски репортер в „24 часа”, преди да се омъжи за холивудския продуцент Моше Диамант, атакува Дългия с припомняне на ролята му по време на прехода.

Ето какво написа красавицата:

Относно Слави… пропускате голямата картина… това тъжно, самотно, отчаяно, комплексирано, нескопосано изчадие от подземията на българския преход…

Една немалка част от българския народ му вярваше, разчиташе на него, надяваше се, копнееше да види как той идва, яхнал Хамъра си и размазва главата на седемглавата мафия. А той… напълни гащите и се прибра обратно в пещерата на Левски Г.

Славчо, клето изчадие, мани я Лена, ти предаде народа си. И знаеш ли кое е най-страшното?! Предаде ни не толкова за пари, за да спасиш клетниците от храма на обречените в Левски Г... Предаде ни, защото толкова можеш. Ама и ние толкова можем. Щом още търпим всичко това.

А това е личната визитка на журналистката:

Ирина Асиова-Диамант (не Диамант не е псевдоним, а фамилното име на Ирина по мъж. Да, точно така, госпожа Диамант е омъжена за господин Диамант. Моше Диамант, холивудски продуцент.

Ако беше омъжена за Свинаров, щеше да е Свинарова. Ама не е) е пътешественик, приключенец, изследовател, авантюрист, журналист, дипломиран културолог и майка (от време на се налага).

Живее между Ел Ей и София, среща се с интересни хора, по някога известни, по някога не, посещава любопитни места, опитва нови неща и обича да разказва за всичко това.