Зла орис: Мъж се удави, докато предлага брак

Топ
14:50 - 21 Септември 2019
4285
Зла орис: Мъж се удави, докато предлага брак

Мъж от Луизиана загина, докато предлагал брак на своята приятелка си.

Кенеша Антоан сподели видеоклип във фейсбук на предложението на своя приятел Стивън Вебер, който плува под вода и държи бележка. Антоан и Вебер били на почивка в Танзания, когато ги застигнала злата орис.

Бележката, поставена във водонепромокаема чанта, гласи: "Не мога да задържа дъха си достатъчно дълго, за да ти кажа всичко, което обичам в теб. Но ... всичко, което обичам в теб, обичам все повече всеки изминал ден!"

От другата страна на бележката, Вебер моли Антоан да се омъжи за него. Видеото, споделено от жената, показа, че тя е казала "да", преди Вебер да изплува извън кадъра. Не е ясно как точно и защо се е удавил Вебер.

Според служител на Държавния департамент на САЩ, ведомството е "запознато с докладите за смъртта на гражданин на САЩ в Танзания".

Служителят заяви: "Изказваме най-искрените си съболезнования на семейството за тяхната загуба. Готови сме да предоставим всякаква помощ".

В памет на партньора си, Антоан написа във Фейсбук: "Няма достатъчно думи, за да се опише красивата душа на Стивън. Ти беше ярка светлина за всички...Добър, състрадателен засипваше ме с толкова много любов".

Най-голямата мъка на Антоан, е че нейният любим дори не е успял да разбере нейният отговор, който щял да бъде: "Да! Да! Милион пъти, да, ще се оженя за теб".

Превод: Glas.bg