Златка Райкова: Съжалявам, че кръстих сина си на Благой!

Плеймейтката признава, че се разбира добре с бащата за графика по отглеждането на детето

Нещо за четене
19:16 - 07 Август 2022
13880
Златка Райкова: Съжалявам, че кръстих сина си на Благой!

Златка Райкова изстреля нов залп срещу бившия си Благой Георгиев. Красавицата обяви футболиста за егоист и призна, че съжалява, че е кръстила сина си на него.

За втори път след раздялата с Благой Георгиев-страши, блондинката отговаряше на въпроси на феновете в оциалната мрежа. Тя обясни, че е от пет месеца с новия си приятел Карен, който е по-млад от нея. Запознали се чрез общи познати в заведение. 

Златка обсипа Карен с комплименти, защото бил доста грижовен и разбиращ, но не спести ядни думи към бившата си половинка. На въпрос на почитателка: "Съжаляваш ли, че кръсти Благой на баща му?", плеймейтката изстреля: "Често ли? Да". Тя обвини за краха на отношенията им голямото его на Георгиев, което не позволявало истинска любов.

Златка директно отговаря на въпрос на почитателка

Райкова обаче обясни, че се разбира перфектно с Георгиев-старши за графика при отглеждането на общия им син. Тя се извини на феновете, че едва за втори път отговаря на въпросите им от половин година, но отдаде това на прекомерната си заетост. Златка на няколко пъти повтори, че се чувства сигурна и щастлива с новия си мъж, с когото отново е на почивка, този път в България.