Златотърсачки атакуват „Ергенът“

Нещо за четене
11:47 - 15 Февруари 2022
11827
Златотърсачки атакуват „Ергенът“

Дни преди старта на „Ергенът“ станаха ясни имената на 22-те моми, които ще се борят за сърцето на гребеца Виктор Стоянов и най-вече – за заветните три минути слава, които са основна цел в живота на определен тип момичета.

Сред тях има много познати лица, някои от които създават впечатление на жени, чиято единствена работа е да се показват по телевизията.

Първото до болка познато лице в нвоото предаване на бТВ е на плеймейтката Дениз Хайрула, която много обича да е пред телевизионните камери. След като преди време стана втора на конкурса „Мис Плеймейт“, тя влезе в „Черешката на тортата“. После участва в „Мис Левски Г“, организиран от Слави Трифонов. ДЪлгия направи този конкурс, за да вдигне рейтинга на телевизия 7/8 и още на старта му се знаеше, че Денис ще победи, както и стана. Моделката обича да се съблича пред камерите и да демонстрира основно задните си части, вероятно защото отпред е плоска като дъска, а засега не слага силикон, пише "Уикенд".

Дениз Хайрула

По последното се отличава от повечето си колежки в бранша, като вървят залози докота ще издържи в естествения си вид.

Другото добре познато в медийните среди лице е популярно сред тийнейджърите, които си изкарват времето в социалните мрежи – певицата Ева Георгиева. Тя не е разпознаваема извън интернет платформите, но редовно се появява във всякакви формати. Била е беквокал в „Като две капки вода“, „Х Фактор“, „Аз обичам България“, „България търси талант“, но за широката публика лицето й остава неизвестно. Явно, след като не става звезда с пеене, ще се опита да се прочуе с нещо друго в „Ергенът“.

Зрителите на бТВ, които са гледали последния сезон на „Мастършеф“, няма как да не познаят и третата мома в „Ергенът“ – рускинята Виктория Капитонова. От влизането си в кулинарното шоу до отпадането си миналата година тя вбесяваше феновете на формата, тъй като не блестеше с особени готварски умения, но с хитрост и късмет успяваше да продължи напред, елиминирайки по-способни участници.

Капитонова