Злокобно! Центърът на София обгърнат в мрак, ужас завладя хората

Любопитно
15:15 - 27 Април 2021
7797
Злокобно! Центърът на София обгърнат в мрак, ужас завладя хората

В ХХI век нашата мила столица София, за която управниците претендират, че е европейска и за пример, тъне в непрогледен мрак. От известно време уличното осветление в участъка между Петте кьошета и НДК не работи, а жителите на района се страхуват да се прибират по късна доба и да пускат децата си навън. 

След залез, независимо от дългите вече дни, мракът се спуска зловещо над тази част от центъра на София. 

Разбира се, за хората виновна е Йорданка Фандъкова - кметът на столицата. 

"В едната посока са Петте кьошета, а в другата - НДК. Булевард „Скобелев”. Не знам с какво непрекъснато е хвали Йорданка Фандъкова, но в центъра на с. Долно Уйно е доста по-светло, отколкото в центъра на София.

Тротоарите няма да коментирам, плочките не са пипнати от 1980 май.

А ако се разровя ще намеря и фотото как се мият улици, докато вали... Браво, другарко Фандъкова!", споделя Лидия Коева, която повдигна проблема в социалните мрежи. 

"Браво! От колко време си мисля за това и напира ли, напира гневът!!!! Наистина странно - в парк "Възраждане", например, нощем светят около 100 улични лампи. Чий го осветяват? И кой плаща за това? Дали паркът е пълен, нощем - надали! Там, където е нужно осветление, липсва, а там, където не - Лас Вегас!

Дали хората се движат спокойно по централен софийски булевард като бул. "Скобелев" след 20:00?!?! Пълна тъмнина, ама пълна - от Петте кьошета до НДК мъждукат точно три улични лампи, със сила точно, колкото да съберат мухите.

Дори и тях ги няма - сигурно са в парка! Друго си е във Вегас!", написа в коментар друг жител на квартала.