Зловеща монахиня плаши Несебър (СНИМКИ)

Топ
14:28 - 30 Март 2021
16867
Зловеща монахиня плаши Несебър (СНИМКИ)

Зловеща монахиня побърка Несебър. От седмица потребители във фейсбук групата „Шофьори Несебър” публикуват редовно клипове на дама, облечена с черни дрехи и черно наметало, която се скита из улиците на квартал „Черно море”.

„Не, това определено не е монахинята от Дени Дидро. Нашата тук се появява и изчезва много загадъчно. Носят се слухове, че живее в изоставените бунгала, но никой не знае коя е. Наричат я монахинята, защото прилича на такава до облеклото”, пише Gramofona.com.

Местните допълниха, че често засичат непознатата да се крие зад автомобили и бусове.

„По едно време беше изчезнала, но пак я засичаме. Вечер си е зловещо да я видиш. Когато разбраха за нея, тийнейджъри се организираха на групи, когато ходят в квартал „Черно море”, разказаха още несебърлии.

Те често се шегуват, че обикаляйки, мистериозната жена или търси на наеме магазин за сезона, или отива да спортува някъде. „Хората ще престанат да носят черни якета с качулки заради нея”, са част от другите коментари. Но най-забележителният от всички е, че монахинята ще е новата туристическа атракция за сезона в Несебър.