Зловещо! Откриха труп на мъж с натъпкан в устата...

Новини
12:24 - 07 Август 2020
7589
Зловещо! Откриха труп на мъж с натъпкан в устата...

Труп на заклан мъж е открит в мазе в врачанското село Търнава, съобщиха от областната дирекция на МВР във Враца.

На 6 август в районното полицейско управление в Бяла Слатина е получен сигнал, че в село Търнава в мазе на нефункциониращо от години училище е намерено безжизненото тяло на 40-годишен мъж с прерязано гърло.

Към мястото се отправила оперативна група, която извършила преглед на местопроизшествието. При първоначалния оглед са установени рани по трупа.

Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.  

Мъжът, открит в необитаемото Източно училище в селото, бил с отрязан полов орган, натъпкан в устата, пише "Конкурент". Имало и други следи от насилие, твърдят очевидци на бруталното убийство.

От кметството потвърдиха информацията, но отказаха подродбности, за да не пречат на криминалистите да си свършат работата.

По информация на „Конкурент“ мъжът е живеел сам. Той е познат на местните като Вени Лудия. Не е работел, тъй като е бил пенсионер по болест. Децата му са живеели със съпругата, с която покойникът напоследък не е живеел под един и същи покрив.

Местните казват, че Венко бил от т.нар. „тихи луди“, които те стряскат, но не правят щуротии. Той влизал по домовете, крадял зимнина от мазетата, но никога не се е намесвал в сериозни конфликти. Поради тази причина хората в Търнава са изумени от бруталната жестокост, с която Вени е умъртвен.

От снощи в селото текат процесуално-следствени действия, а селото е блокирано.