Знойната хърватка от Катар се пусна голичка от банята

Багажът на Ивана Кнол беше загубен на летището, но тя не се притеснява

Свят
15:41 - 20 Февруари 2023
3374
Знойната хърватка от Катар се пусна голичка от банята

Най-сексапилната фенка на Световната купа позира само по хавлия в лондонски хотел, след като багажът ѝ е изгубен. Хърватската сексбомба Ивана Кнол публикува провокативна снимка, след като кацна в Обединеното кралство.

Ивана Кнол превзе заглавията на вестниците по време на Световното първенство по футбол в Катар през 2022 г. - а славата ѝ продължи и след края на шоуто. Ивана публикува снимка на самолет, който лети над Лондон, но на "Хийтроу" я очакваше изненада.

След като кацна, брюнетката сподели друга снимка в историята си в Инстаграм на лентата за багаж с надпис: "Обичам, когато багажът ми се губи!"

Но това не попречи на Ивана да зарадва феновете си с няколко дръзки снимки.

След като сексбомбата стигна до хотелската си стая, тя се съблече само по хавлия и позира за селфи в огледалото в банята.

Ивана не е чужда на събличането в социалните мрежи - тя развълнува феновете си с оскъдните си тоалети в Катар. И оттогава тя позира топлес, покрита само с ръце, за да предпази интимността си в Инстаграм.

Въпреки това не очаквайте скоро тя да започне работа в OnlyFans и разкри: "Обикновено не приемам всичко, което ми предлагат. Обичам да работя с марки, които харесвам, а те не са много, защото обичам да представям това, което наистина харесвам, а не само това, зао което ми плащат".

"Относно OnlyFans, спомням си, че по време на Световното първенство по футбол получавах сигурно по десет обаждания на ден и може би по 20 имейла за откриване на профил в OnlyFans. Просто не съм такъв човек. Това не е за мен. Опитах се да обясня, че не става въпрос за пари винаги, а за репутацията", присна пищната хърватка.