Зов за помощ: Търсят се 20 000 евро за млада майка от Добрич

Жули се бори с рак на маточната шийка от 3 години

Общество
11:39 - 05 Октомври 2020
2314
Зов за помощ: Търсят се 20 000 евро за млада майка от Добрич

Зов за помощ отправиха близки на млада майка от Добрич за събирането на над 20 000 евро за нейното лечение. 41-годишната Жули се бори с рак на шийката на матката от 3 години, но заради разсейки, се налага да потърси помощ в чужбина. Минимумът от средства, който е необходим за лечение и престой в клиника в Турция, е 20 000 евро. 

Жули е майка на 4-годишно момченце.

"През 2017 г. започва кошмарът за Жули и близките и, когато тя е диагностицирана при контролен преглед с карцином на шийката на матката. След направената операция и изкарани 25 курса лъчетарапия, се налага поставяне на уретрални стентове в следствие на лъчетарапията", пишат близките й. 

През януари тази година е било открито вторично злокачествено образование на малкия таз, което притиска седалищен нерв, който прикова Жули на легло. Болките са нетърпими и по 24 часа в денонощие, дори и след прием на най-силните предписани болкоуспокояващи.

Назначени са четири курса химиотерапия, от които образованието не се повлиява. Назначава се по- агресивна химиотерапия, която една не погубва живота й.

"Заради усложненото състояние и малкото килограми (33кг.), които е, България не се ангажират да и бъде направена следваща операция. Към днешна дата не се провежда никакво лечение. ПОСЛЕДНАТА надежда да Жули и всички нас е лечение в Турска болница. Първоначалната сума,която е необходима за започване на лечението е 20 хил. Евро. До 02.11.2020год.Все още няма информация от турската болница, колко ще струва цялото лечение, но това е първата стъпка към надяваме се успешно лечение. Нека всички заедно подадем ръка на една прекрасна майка, отново да се радва на живота и семейството си", добавят близките на Жули. 

Можете да помогнете на Жули чрез HELPKARMA или по банков път.

IBAN : BG02UNCR70001524152013
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: Жулиета Петрова Василева

PAYPAL: [email protected]

HELPKARMA : https://bg.helpkarma.com/cam…/pomosht-za-juli-2515/dashboard