Зрители на бунт: Цял сезон слушам за двете чертички на Веселка от "Фермата"!

Любопитно
17:58 - 18 Декември 2019
375907
Зрители на бунт: Цял сезон слушам за двете чертички на Веселка от "Фермата"!

Зрителите на Би Ти Ви са доста разочаровани от победителката от последния сезон на "Фермата" Веселка. Почитатели на риалити шоуто смятат, че 22-гoдишнaтa мнoгoдeтнa мaйкa е манипулативна и победата й е нагласена, видя Lupa.bg.

Маринова призна, че смята да започне свой бизнес с наградата от 100 000 лева, но повечето зрители се съмняват да инвестира парите в успешно начинание. Хората в социалната мрежа я съветват да е внимателна, защото може да загуби парите, а втори път едва ли ще извади такъв късмет и печалба без усилия.

"Веска беше скучна...цял сезон я слушам за двете чертички и някакви тъпи разкази от село, Маргарита също - спане на пейка, живот в трамвай", смята зрителка.

Веселка си спечели прозвището "инженерната мисъл"

Аз нямах против да победи,но не като първата жена-победител. Била умна, добра и учеща се. Да,тя е добра лъжкиня и манипулираторка.Умна не, но хитра като циганка. Учеща се? Дойде като едно мърляво,неподредено дете, без никакви умения на майка, домакиня и такава си тръгна .Можеше да сече дърва,но не стана най-добра по рязане с трион, коване. На всяка задача си караше както тя си знае-чувах редовно шеговити реплики "инженерната мисъл на Веселка", допълва друга зрителка на риалити шоуто.