Зрители попиляха завърналия се "Стани богат"

Нещо за четене
16:45 - 21 Декември 2021
16991
Зрители попиляха завърналия се "Стани богат"

Вчера вечерта на малкия екран се завърна легендарното предаване "Стани богат". Много зрители с нетърпение очакваха да гледат отново на екран любимото си шоу, но повечето се разочароваха, видя Lupa.bg.

В социалните мрежи, напълно неочаквано, преобладават негативните коментари. Част от зрителите се усъмниха, че водещият Михаил Билалов се е почерпил преди записите на първия епизод.

"г-н Билалов ми се струва не много концентриран. Или е имало сериозна почерпка преди старта на снимките. Успех на предаването и дано скоро го видим в обичайното му амплоа", пише Мариела, а друга допълва "нещо не е във форма. Явно паузата му се е отразила зле. Дано си върне вайба".

Първият участник за сезона използва жокер за думата серсем?!

"Приключих с това предаване. Билалов е готин актьор, но само това, вероятно екипът създаващ въпросите е принуден да свали нивото. Преместете я тази странна викторина по обяд...дайте "Татковци" и "Направо се измъчвам да гледам. Защо точно това участие за първо?" - това са коментарите след участието на младия Златин Тодоров, който седна първи на стола на богатството.

Златин поиска жокер за думата "серсем"

Ето какво пише друга разочарована дама:

"Желая успех от все сърце на любимото ми предаване, но бих искал да споделя някои неща:

За мен не е редно да празнуваме 20-годишния юбилей на наистина най-великата игра без емблемата на предаването Ники Кънчев, той е и ще си остане лицето на това предаване! Поне да го бяхте поканили в първото издание на новия сезон...

Второ: Нищо лично нямам против Билалов, но той не се вписва изобщо като водещ и ще се аргументирам с един - два факта... Когато Ники беше водещ на предаването, при маркиране на отговор на въпрос той изчиташе цялата информация относно даден въпрос, която му се изписва на монитора пред него и освен това допълваше информацията и със свои лични знания... Докато сегашният водещ на две-на три казва "Маркираме", "верен отговор" и дотам.... А на мен винаги ми се иска да чуя малко повече информация около въпроса, който се задава!

И второто, което е - сегашният водещ стои сухо, вдървено, сякаш насила води предаването..... Не му е мястото там, и не, не е хейт! Просто не му се отдава! Аз гледам "Стани богат" още от самото начало,израснал съм с това велико предаване и знам много добре как беше някога, и как е сега..... Сравнението е излишно! Никой няма да достигне класата на Ники Кънчев, това е истината, а на самото предаване желая успех!".

"Явно подсказване на хубавицата от Билалов на елементарния пети въпрос - "Да поизкараш на паша овцете - хрупкав сняг да рупат..." На шести въпрос - подсказка за температурата/мълнията. На 7-ми въпрос - насочване за ползване на жокер. Толкова брутално нарушение на правилата не помня в историята на играта! Потрес!", смяат друг зрител.