Зуека проговори за емигрирането си

Нещо за четене
12:31 - 17 Септември 2021
5384
Зуека проговори за емигрирането си

Васил Василев - Зуека проговори за емигрирането си пред своите приятели и колеги Малин Кръстев и Герасим Георгиев - Геро. Най-накрая Зуека реши да разкрие цялата истина за напускането на България и как е минал първият учебен ден на сина му, който се оказал голям пакосник. В новия епизод на "Господари на Уеба" водещите Герасим Георгиев - Геро и Малин Кръстев направиха видео връзка с бившия си колега.

"Зуек, ти все по-зле изглеждаш", контрира го веднага Геро, веднага щом зърна физиономията му по скайп. "Как къде съм? Ясно е къде съм! В Европа! Всичко е наред. Не мога да разбера защо в България хората ме наричат беглец. Ние не сме избягали, ние сме в Европейския съюз. Просто се преместихме от едно място на друго. Много съм доволен, всичко е наред и сме щастливи. Няма да кажа в коя държава се намирам. Кой го интересува, освен жълтата преса. Там написаха, че съм избягал с милиони", бе лаконичният отговор на Зуека, който отказва да назове държавата, в която се премести да живее.

На всички ни е ясно, обаче, че става въпрос за Испания. Синът му вече ходи на училище в чуждата страна, но изглежда е проявил характер и учителите са вдигнали ръце от него. "Закарахме сина ни на училище в 9 часа и в 12 ни се обадиха да го вземем. Не е от най-тихичките. Оказа се, че въобще не е стоял в часа. Поговорихме си сериозно с него и вече има само хвалби", обясни Зуека. Джуди Халваджиян заяви, че Зуека винаги ще има място в неговите продукции, ако един ден реши отново да се върне в родината.