Зуека се издаде - "Капките" са били нагласени

Култура
07:56 - 10 Април 2020
10330
Зуека се издаде - "Капките" са били нагласени

Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков, неизменните водещи на култовото шоу за имитации "Като две капки вода", понякога между шегите и закачките пускат и по някоя многозначителна истина. Точно по този начин в последното предаване Зуека с половин уста призна, че предишните издания на предаването са били манипулирани чрез зрителския вот.

Става дума естествено за кратките съобщения, с които зрителите гласуват по традиция за своя любимец в шоуто и така му помагат не само да излезе с едни гърди пред другите в конкретното издание, но и да има по-голям шанс да поведе и победи в крайното класиране.

В последното издание на "Капките" Зуека за първи път предупреди зрителите, че е позволено да гласуват само 10 пъти от един мобилен телефон за победителя в "Като две капки вода" и така разкри, се е правила шашма с кратките съобщения в предишни сезони на формата, когато нямаше лимит на есемесите. Иначе няма никаква причина продуцентите да се лишават от приходи, като ограничават номерата. В интерес на истината отдавна обикалят слухове, че старлетки от попфолк жанра с богати любовници-спонсори и предплатени карти си осигуряват предимство чрез масово гласуване от наети хора.

Така или иначе обаче, "Като две капки вода" остава най-рейтинговото предаване в родния тв ефир, а публиката му, дори и сега, когато няма право да бъде в залата, е все така шумна и многобройна.