Зукърбърг шашна съпругата си с уникален подарък

Свят
12:19 - 07 Октомври 2024
1922
Зукърбърг шашна съпругата си с уникален подарък

Милиардерът Марк Зукърбърг за пореден път демонстрира склонността си към необичайни решения. Този път той е поръчал за съпругата си Присила Чан Porsche Cayenne, изработено по поръчка.

Дългото Porsche Cayenne е снабдено с електрически плъзгащи се врати и разширено междуосие. Зукърбърг си сътрудничи с West Coast Customs, за да реализира тази визия. Поръчковият миниван се присъединява към колекцията му от автомобили, включваща 911 GT3 Touring и Cadillac CT5-V Blackwing.

Най-бързата версия на германския SUV, който вече се е преобразил в миниван, носи означението Turbo GT и разполага с 631 конски сили и 849 нютон метра. Те са генерирани от 4.0-литровия бензинов мотор, който можем да намерим и в стандартното Turbo на Cayenne. Не се съобщава дали има промени под капака, но дори и да няма такива, можем да сме сигурни, че двигателят осигурява достатъчно мощност за спокойни семейни пътувания.

Въпреки че точната цена на поръчковия миниван Porsche Cayenne остава неразкрита, тя вероятно ще бъде значително по-висока от базовата цена на обикновения модел. Тази екстравагантна покупка допълнително затвърждава репутацията на Зукърбърг като колекционер на уникални автомобили, а също така и на смелите му решения.